понедељак, 31 децембар 2018 18:04

Јевтић честитао Нову годину

Приштина, 31. децембар 2018. год

Потпредседник Владе Косова и министар за заједнице и повратак у оставци Далибор Јевтић упутио је честитку свим грађанима поводом наступајуће Нове године и пожелео пре свега добро здравље, пуно личних и професионалних успеха и истакао да се нада да ће наредна година бити лепша и лакша од оне коју остављамо за нама.

“ У новој 2019. години желим више разумевања и толеранције међу људима. Надам се да ће нова година донети бољи живот свим грађанима и да ћемо имати довољно снаге да се суочимо са свим проблемима које требамо решавати. Надам се једном бољем периоду, миру и просперитету, међуетничкој толеранцији, престанку инцидената и да се расељени са Косова врате на своја огњишта и ту остану да живе.

Најважније је да храбро идемо напред спремни да одговоримо свим изазовима са еланом и жељом да заједно створимо бољи живот за све. За то морамо да се побринемо и сами и урадимо све сто можемо како бисмо били срећни и задовољнији и како бисмо допринели срећи и задовољству других људи који нас окружују. Да подржавамо добре резултате и градимо праве вредности. Да негујемо и поштујемо основна морална начела, нашу људскост ,солидарност и толеранцију.

У нову годину уђимо са оптимизмом и вером у бољу будућност.

Срећна Нова 2019. година “, стоји у честитки Јевтића.